Doosjes, doosjes, doosjes

DoosjesmakerEen poosje geleden bracht een van de dames van de woensdagavond een handig apparaatje mee. Nou, ik was gelijk helemaal verkocht, nadat ik had mogen proberen van haar. Zó handig en tegelijkertijd zó leuk om te doen. Binnen de kortste keren had ik er zelf een aangeschaft en toen begon de pret pas echt.

Ik maakte snoepdoosjes met diverse soorten papier en in vrolijke kleurtjes, gevuld met uiteraard lekkere snoepjes. Chique bonbon-doosjes, Opkikker-doosjes, doosjes met een muzikale noot en nog was mijn ‘honger’ naar meer doosjes niet gestild. Dus lieve roze en blauwe doosjes gemaakt en deze gevuld met baby-sokjes en slabbetjes.

Kado-doosjes blauw Kado-doosjes roze

Inmiddels had ik ook al een variatie bedacht, zodat de doosjes konden staan. En wacht dacht je van een doosje met een venstertje erin?

Kado-doosje muziekMijn enthousiasme werkte blijkbaar aanstekelijk, want meerdere creatievelingen zagen de aanschaf van dat vernuftige apparaatje wel zitten……

Tot nu toe heb ik diverse doosjes kunnen verkopen én kunnen weggeven. Want zeg nou zelf; het zijn toch leuke weggevertjes!!

Groetjes,Tonnie

 

Kraamkadootje It's a Girl Kraamkadootjes (4)Kadootjes met muziek-accent

Doosjes, doosjes, doosjes