Achter de schermen: wie zijn wij?

Achter de schermen: wie zijn wij?

Omdat ik het zelf altijd leuk vind om te weten wie er bij een organisatie voor en achter de schermen aan het werk zijn schrijf ik bij deze een stukje over onszelf!

NatasjaMijn naam is Natasja Twickler en op 1 augustus 2013 heb ik HappyCreation Hellevoetsluis opgericht. In september 2012 heb ik de Lerarenopleiding Engels afgerond, dus officieel ben ik docente in het voortgezet onderwijs. Drie dagen per week werk ik op een middelbare school bij mij in de buurt. Naast het lesgeven vind ik het ontzettend leuk om te knutselen en creatief bezig te zijn. Mijn moeder Tonnie is hier ook dol op, dus eigenlijk is het mij met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten! Als 16-jarige solliciteerde ik dan ook niet bij de plaatselijke supermarkt, maar kwam ik terecht bij Pipoos. Hier werkte ik 4,5 jaar met veel plezier! Ik zag de nieuwste producten voorbij komen en de winkel en de idee├źn van collega’s waren een enorme bron van inspiratie.

Om het lesgeven met het creatieve te combineren heb ik HappyCreation opgericht. Onder deze naam geef ik nu – samen met mijn moeder – creatieve workshops voor volwassenen en verkoop ik handgemaakte cadeaus en cadeauverpakkingen. Na het afronden van mijn studie had ik meer tijd om me te verdiepen in het opstarten van een bedrijfje en nu is het er dan van gekomen!

Mijn voorkeur gaat vooral uit naar het maken van (scrap)kaarten en cadeaudoosjes en -tasjes, dat vind ik het allerleukst! Mijn favoriete bezigheid van dit moment is het werken met de BigShot van Sizzix, een stansmachine waarmee je de leukste figuren kunt uitsnijden. Tot gisteren moest ik ‘m lenen van mijn moeder, maar eindelijk heb ik nu ook een eigen exemplaar!

Binnenkort zal mijn moeder zich ook voorstellen in een berichtje!

Achter de schermen: wie zijn wij?